MASLEN s.r.o. - Slovenský výrobca ľahkej strešnej krytiny a trapézových plechov špičkovej kvality Vám ponúka plechovú strešnú krytinu ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - ERESZCSATORNA-RENDSZER
Ereszcsatorna rendszer Nyomtatás E-mail

ODKVAPOVÝ SYSTÉM MASLENMaslen ereszcsatorna rendszer egy kíváló minőségű rendszer, többrétegű rozsdásodás elleni bevonattal. Ez a rendszer kiemelkedik vonzó megjelenésével, könnyű szerelhetőségével, hosszú élettartamával és minimális karbantartási költségével. Annak ellenére, hogy kíváló minősége garantált, cégünk rendkívül kedvező áron kínálja Önnek.

Színrendszer szivárgás horganyzott lemez, amelynek vastagsága 50 mikron képződik az új, modern technológiai berendezések alapos ellenőrzést az egész gyártási folyamatot. Kiindulási anyag horganyzott acéllemez minősége DX 54 és 275 g/m2 cink bevonattal és más felületek, amely passziválás, alap-és plasztiszol bevonat vastagságban, 50 mikrók. mindkét oldalon. Ez a lap által közölt a híres svéd gyártó.

A menü rendszer is elő szivárgás aluzinkového lapot. ALUZINOK a lemezt egy acél mag, amely a forró mindkét oldalról, hogy alkalmazott réteg. Aluzinc a teljes súlya 185 g/m2, ami rendkívül időjárásálló. A fém bevonat réteget tartalmaz, 55% alumíniumot, 43,4% cink és 1,6% szilíciumot. Sőt, úgy nevezik, hogy egy másik lemezt bevonva egy réteg lakk SPT. Ez ötvözet felületén egy különleges ezüst virág díszítéssel. Egyesíti magában a védő tulajdonságait a cink és alumínium stabilitását.

Annak ellenére, hogy a magas minőségű felhasznált anyag költségét a keletkező szivárgás rendkívül barátságos, és gyakorlatilag közel árát szivárgás rendszerek galvanizált lemez. Másik menürendszer elő szivárgás aluzinkového lemez másik minőségi kidolgozást poliuretán lakkok, amelyek lőttek a tüzelési gödörben. Ez a rendszer egyaránt kínál további javítása korrózióvédelem, és különösen is szolgáltatott bármilyen RAL színre a vevő igényeit a rövid szállítási határidő.
 
Rendszer elemei Nyomtatás E-mail
Tartalék alkatrészek különböző elemből áll:

ereszcsatorna_elemei
 
Árak Nyomtatás E-mail

 

 
  Árak Ereszcsatorna rendszer - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!

 

 
  Árak Csomagolás és feldolgozás ára - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!
 


Acél tetőfedő lemez

Úvod MASLEN | Eresz
slovensky česky deutsch english magyar română

MASLEN s.r.o., PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH