MASLEN s.r.o. - Slovenský výrobca ľahkej strešnej krytiny a trapézových plechov špičkovej kvality Vám ponúka plechovú strešnú krytinu ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - Uniplech 12, 18
UNIPLECH – tetőfedő lemez Nyomtatás E-mail
uniplechAz Uniplech egy modern mintázatú univerzális horganyzott borítólemez. Széleskörű felhasznállásra alkalmas. Ez a  legolcsóbb termékünk, amely falak és mennyezetek borítására könnyen alkalmazható. Szerelése gyors és egyszerű, ezért is az egyik legkelendőbb termékeink közé tarozik.
 
Választható színek Nyomtatás E-mail
Ez a termék horganyzott tetőfedő lemez, s ebből kifolyólag nincs színes feldolgozásban, kínalatunkban.
 
Kiegészítők Nyomtatás E-mail

Csavarok


A cserép- és trapézformájú tetőfedő lemezek szerelésére speciális EPDM alátettel ellátott önfúró csavarokat javasolt használni. A csavarokat az alapszínekben tudjuk biztosítani, amelyek illenek a tetőfedő acellemez szinéhez.

TömítőszalagokTömítőszalag (compriband)
Pórusos poliuretán habból legyártott tömítőszalagok. Használata megfelelő szellozést biztosít a tetőtér számára a bepárásodás ellen. Az egyenlőtlen felületek kapcsolodásánal a rések tömítésére használják. Méteres hoszú darabokban kaphatóak. Az egyik oldaluk öntapadós ragasztószalaggal van ellátva. Felhasználható továbbá, mint kiegészítő védelem a  szél által visszafújt esővíz ellen, bogarak és madarak ellen a vápaelem mindkét széléhez ragasztva.

Az ék-keresztmetszetű tömítőszalag az alsó részén öntapadós ragasztószalag segitségével helyezhető fel a vápaelem mindkét szélére. A szükséges hossz a vápaelem hosszának kétszeresével egyenlő. A megrendelni kívánt mennyiséget darabszámban kell megadni, ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

HREBENÁČGerincelem (íves)
A két oldal kúpban való találkozásánál keletkező gerincet fedi le. Az íves formát a SKRIDPLECH és a GAPA termékek kiegészítőjeként használják. Kétméteres darabokban kaphatók. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m (10 centiméter a lefedés) osztjuk el, és mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

Dőlésszögáthidaló elem
Különbözö dőlésszögű átmenetnél használható elem. A felső része a cseréplemez alá van beszúrva az alsó pedig a cseréplemez fölé van illesztve, hogy meggátolja az esővíz befolyását a tető alá. Kétméteres darabokban kaphatók. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9 méterrel osztjuk el (10 centiméter a lefedés), és mivel egész mennyiséget kell megrendelni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni. Egyedi esetekben szükség szerint 4 méteres darabokra is legyárthatók.

Átmenet a különböző típusú tetőburkolatok közé
Különböző tetőanyagok átmeneténél használják. Kétméteres darabokban kaphatók. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m (10 centiméter a lefedés) osztjuk el, és mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni. Egyedi esetekben szükség szerint 4 méteres darabokra is legyárthatók.

ZÁVETERNÁ LIŠTAOromszegély (tetőfedőlemez alá)
A tető oldalának lezáróelemeként szolgál. Ennek célja, hogy megakadályozza a szél aláfújását a tetőfedőlemez alá. Ezt használják pultos kivitelnél a ŠKRIDPLECH, GAPA és a trapézlemezeknél. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

Oromszegély (tetőfedőlemez fölé)
A tető széleinek lezárásához szükséges. Szerepe, a szél és az eső tető alá való bejutásának megakadályozásában van. A Skridplech es a GAPA termékek pultos megoldásánál a tető felső részére használják. Trapéz mindtájú tetőlemezeknél az oldalsó élek lezárására is használjak. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

 BOČNÉ LEMOVANIEOldalszegély (tetőfedő alá)
Használjuk mindenütt, ahol a tető széle közvetlenül csatlakozik egy függőleges falhoz, amely fal a tető fölé nyúlik ki. A falon lefolyó csapadékot vezeti el a tető széle alatt. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

Oldalszegély (tetőfedő fölé)
Használjuk mindenütt, ahol a pultos megoldású tető felső része közvetlenül csatlakozik egy függőleges falhoz, amely fal a tető fölé nyúlik ki. A falon lefolyó csapadékot rávezeti a tetőre. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

Vápaelem
A vápaelemek a fedett tetők hajlatainak vízmentesítésére szolgálnak, és általánosan alkalmazhatók a Skridplech, Gapa és a trapéz lemezeknel is. Vízelvezető mélyedések biztosítják a hajlatban a csapadék elvezetését, a lágyabban megmunkált hajlat-középvonal megkönnyíti a dőlésszöghöz történő illeszkedést. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.8-rel (20 centiméter a lefedés) osztjuk el. Ha szükséges, akkor lehet gyártani, amelyek hossza akár 4 méter.

ODKVAPOVÉ LEMOVANIEPáracseppentő ereszlemez
A tetőről lefolyó csapadékot vezeti közvetlenül az ereszcsatornába, de a cserép alatti összegyűlő és lecsapódó párát is az eresznél el kell vezetni a fa szerkezetekről. A vízcseppek visszafolyását akadályozza meg a lemez. Fontos, hogy a fóliát minden esetben rá kell vezetni, legalább 10 cm-es ráfedéssel. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni, ezért egész számra felfelé kell kerekíteni. Ha szükséges, akkor lehet gyártani, amelyek hossza akár 4 méter.

SNEHOVÁ ZÁBRANAHófogó
Hófogó létesítésére a tetőn felgyűlő hó és jég lecsúszásának megakadályozása miatt van szükség – az épület egyes  szerkezetei (pl. csatorna) és az épület mellett közlekedő emberek védelme érdekében. A szükséges mennyiséget úgy kapjuk meg, hogy a tető szélességét oszjuk 1,1 méterrel majd szorozzuk 5 darabbal. Ha a tető hosszúsága meghaladja a 3,5 métert, akkor minden 3,5 méterre egy újabb sor hófogót kell szerelni. Minden darab hófogó felfogatásához 2 darab 20x4,8mm és 2 darab 35x4,8mm farmercsavar szükséges. (A területre vonatkozó átlag hómennyiségi adatok álapján változhatnak a számításhoz szükséges paraméterek)

Tetőkibúvó
Egyszerűvé teszi a tetőre való kijutást, ha utólagos munkákat vagy más műszaki karbantartást kell elvégezni a tetőn, például antenna szerelése, beállítása, kémény ellenőrzése illetve tisztítása, stb. Hozzásegít a tetőtér megvilágításához is.


ČELO HREBENÁČAGerinc véglemez
Az íves taréjgerinc szabadon hagyott végeinek lezárásához szükséges.

RHEBENÁČ KONCPVÝ NÁROŽNÝGerinc végelem
Az élgerinc alsó végeinek megfelelő lezárására alkalmas. 0,5 méteres hosszúságban készülnek.
A taréjgerinc lezárására nem javasolt. Helyette használjuk a gerinc véglemezt.

ODVETRÁVACÍ PÁS MASLENSzellőztető szalag Maslen
Tekercsben forgalmazott, könnyen alakitható szellőzőelem. Két tetősík találkozásánál keletkező rések letakarására szolgál, így gátolja meg a csapadék vagy a lecsapodó pára bejutását a fedőlemez alá. Pórusos anyaga pedig a tetőtér kiszellőzését segiti.
KONTAKTNÁ FÓLIAPáraáteresztő fólia
Feladata a szigetelőanyag megvédése a tetőfedőlemez alatt, leginkább a tavaszi és őszi hónapokban, keletkező pára lecsapódásától. A fedőlemez alatti teljes területen el kell helyezni és kontralécezéssel a gerendákhoz erősíteni. Csak teljes csomagolás vásárolható meg (1 csomag = 75 m2).Szellőzőrács
Az eresz vonalába kell rögzíteni, hogy megvédje a bogarak és a madarak bejutását a tető alá, de a szellőztetéshez szükséges levegő áramlását nem gátolja. Rendeléskor teljes méterekre kell kerekíteni.


Aszfalt csík

Kémény köré a megszokott bádogkarima helyettesítésére használatos. Rendeléskor teljes méterekre kell kerekíteni.OPRAVNÝ LAKHibajavító folyadék
A megsérült felületet tudjuk vele lekezelni, hogy megvédjük a korai rozsdásodástól. Egy adag 12 ml, ami kb. 150 m2 felülethez altalában elegendő.

RPESTUPOVÁ MANŽETAÁtvezető gumikarima
Feladata, hogy szinegetlje a tetőn átvezetett oszlopokat, vezetékeket, csöveket, vagy hasonló kerek keresztmetszetű tárgyakat..
 
Képgaléria Nyomtatás E-mail
Hamarosan...
 
Árak Nyomtatás E-mail
 
  Árak Uniplech - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!
 
 
 
 
 
 
 
 
  Árak Bádogos elemek - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!
 
  Árak Csomagolás és feldolgozás ára - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!

 

 

 

 


Acél tetőfedő lemez

Úvod MASLEN | Uniplech 12, 18
slovensky česky deutsch english magyar română

MASLEN s.r.o., PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH