MASLEN s.r.o. - Slovenský výrobca ľahkej strešnej krytiny a trapézových plechov špičkovej kvality Vám ponúka plechovú strešnú krytinu ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - Unidach 12, 18
UNIDACH – tetőfedő lemez Nyomtatás E-mail
unidachA UNIDACH  - kellő megoldás kedvező áron, ez a tetőfedő lemez felhasználható hegyvidéki területeken is, figyelembe véve a lemezek nagyon alacsony súlyát, amely 5 kg/m2. Előnye az alacsony áron kívül, az egyszerű és probléma mentes szerelés.
 
A táblák könnyű súlya lehetővé teszi a könnyű manipulációt és szerelhetőséget. Nincs szükség különleges szerszámokra és szaktudásra sem, mely jelentős mértékben csökkenti az épitkezési költségeket. A felhasznált anyag gyakorlatilag nem igényel különleges kezelést és karbantartást. A fedőlemez felhasználható új tetők építésére, régi tetők felújítására, de könnyű súlya alkalmassá teszi a hegyvidéki területeken való alkalmazásra is. A felületén nem tapad meg a moha, a zuzmó és a lehulló levelek sem.

A UNIDACH kíválóan alkalmas mindenütt, ahol kimondottan könnyű fedőanyag felhasználására van szükség. Formájánál fogva már szerelhető akár 15° dőlésszögtől, miközben a lécezés távolsága 400mm.
 
Anyag: ketoldáldalról cink réteggel, passziválással és felső poliészter bevonattal készült acéllemez
NÉVLEGES VASTAGSÁG: 0,4 mm acél lemez
MÉRETEK: 1175x2000mm
HASZNOS SZÉLESSÉG: takarási szélesség 1134 mm
GYÁRTÁSI HOSSZ: 2000 mm
SÍKTÖMEG: kb 4,0 kg/m2
LEJTÉSSZÖG: 10°
SZÍN: barna, vörösesbarna

A termék csak a tervezett felhasználással összhangban alkalmazható. Fizikailag sérült, rozsdásodást okozó anyagokkal szennyezett terméket nem szabad felszerelni. Eltérő felületkezelésű profilok használatánál nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az érintkezésnél rozsdásodás keletkezhet.
 
Választható színek Nyomtatás E-mail

Az ábrán a legkeresetteb színek választéka található. Nem tartalmazza a vállalatunk által forgalmazott teljes színválasztékot. Ha nem talált Önnek megfelő színárnyalatot, hívja vagy keresse fel területi kepviseletünket, ahol bővebb információkhoz juthat!

A választható színréteg anyaga: 
◦ Poliészter (réteg vastagsága 25µm)

 unidach
 
Kiegészítők Nyomtatás E-mail

Csavarok


A cserép- és trapézformájú tetőfedő lemezek szerelésére speciális EPDM alátettel ellátott önfúró csavarokat javasolt használni. A csavarokat az alapszínekben tudjuk biztosítani, amelyek illenek a tetőfedő acellemez szinéhez.

TömítőszalagokTömítőszalag (compriband)
Pórusos poliuretán habból legyártott tömítőszalagok. Használata megfelelő szellozést biztosít a tetőtér számára a bepárásodás ellen. Az egyenlőtlen felületek kapcsolodásánal a rések tömítésére használják. Méteres hoszú darabokban kaphatóak. Az egyik oldaluk öntapadós ragasztószalaggal van ellátva. Felhasználható továbbá, mint kiegészítő védelem a  szél által visszafújt esővíz ellen, bogarak és madarak ellen a vápaelem mindkét széléhez ragasztva.

Az ék-keresztmetszetű tömítőszalag az alsó részén öntapadós ragasztószalag segitségével helyezhető fel a vápaelem mindkét szélére. A szükséges hossz a vápaelem hosszának kétszeresével egyenlő. A megrendelni kívánt mennyiséget darabszámban kell megadni, ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

HREBENÁČGerincelem (íves)
A két oldal kúpban való találkozásánál keletkező gerincet fedi le. Az íves formát a SKRIDPLECH és a GAPA termékek kiegészítőjeként használják. Kétméteres darabokban kaphatók. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m (10 centiméter a lefedés) osztjuk el, és mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

Dőlésszögáthidaló elem
Különbözö dőlésszögű átmenetnél használható elem. A felső része a cseréplemez alá van beszúrva az alsó pedig a cseréplemez fölé van illesztve, hogy meggátolja az esővíz befolyását a tető alá. Kétméteres darabokban kaphatók. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9 méterrel osztjuk el (10 centiméter a lefedés), és mivel egész mennyiséget kell megrendelni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni. Egyedi esetekben szükség szerint 4 méteres darabokra is legyárthatók.

Átmenet a különböző típusú tetőburkolatok közé
Különböző tetőanyagok átmeneténél használják. Kétméteres darabokban kaphatók. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m (10 centiméter a lefedés) osztjuk el, és mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni. Egyedi esetekben szükség szerint 4 méteres darabokra is legyárthatók.

ZÁVETERNÁ LIŠTAOromszegély (tetőfedőlemez alá)
A tető oldalának lezáróelemeként szolgál. Ennek célja, hogy megakadályozza a szél aláfújását a tetőfedőlemez alá. Ezt használják pultos kivitelnél a ŠKRIDPLECH, GAPA és a trapézlemezeknél. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

Oromszegély (tetőfedőlemez fölé)
A tető széleinek lezárásához szükséges. Szerepe, a szél és az eső tető alá való bejutásának megakadályozásában van. A Skridplech es a GAPA termékek pultos megoldásánál a tető felső részére használják. Trapéz mindtájú tetőlemezeknél az oldalsó élek lezárására is használjak. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

 BOČNÉ LEMOVANIEOldalszegély (tetőfedő alá)
Használjuk mindenütt, ahol a tető széle közvetlenül csatlakozik egy függőleges falhoz, amely fal a tető fölé nyúlik ki. A falon lefolyó csapadékot vezeti el a tető széle alatt. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

Oldalszegély (tetőfedő fölé)
Használjuk mindenütt, ahol a pultos megoldású tető felső része közvetlenül csatlakozik egy függőleges falhoz, amely fal a tető fölé nyúlik ki. A falon lefolyó csapadékot rávezeti a tetőre. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni , ezért egész számra felfelé kell kerekíteni.

Vápaelem
A vápaelemek a fedett tetők hajlatainak vízmentesítésére szolgálnak, és általánosan alkalmazhatók a Skridplech, Gapa és a trapéz lemezeknel is. Vízelvezető mélyedések biztosítják a hajlatban a csapadék elvezetését, a lágyabban megmunkált hajlat-középvonal megkönnyíti a dőlésszöghöz történő illeszkedést. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.8-rel (20 centiméter a lefedés) osztjuk el. Ha szükséges, akkor lehet gyártani, amelyek hossza akár 4 méter.

ODKVAPOVÉ LEMOVANIEPáracseppentő ereszlemez
A tetőről lefolyó csapadékot vezeti közvetlenül az ereszcsatornába, de a cserép alatti összegyűlő és lecsapódó párát is az eresznél el kell vezetni a fa szerkezetekről. A vízcseppek visszafolyását akadályozza meg a lemez. Fontos, hogy a fóliát minden esetben rá kell vezetni, legalább 10 cm-es ráfedéssel. A megrendelni kívánt mennyiséget 1.9m-rel (10 centiméter a lefedés) osztjuk el. Mivel egész mennyiséget kell megadni, ezért egész számra felfelé kell kerekíteni. Ha szükséges, akkor lehet gyártani, amelyek hossza akár 4 méter.

SNEHOVÁ ZÁBRANAHófogó
Hófogó létesítésére a tetőn felgyűlő hó és jég lecsúszásának megakadályozása miatt van szükség – az épület egyes  szerkezetei (pl. csatorna) és az épület mellett közlekedő emberek védelme érdekében. A szükséges mennyiséget úgy kapjuk meg, hogy a tető szélességét oszjuk 1,1 méterrel majd szorozzuk 5 darabbal. Ha a tető hosszúsága meghaladja a 3,5 métert, akkor minden 3,5 méterre egy újabb sor hófogót kell szerelni. Minden darab hófogó felfogatásához 2 darab 20x4,8mm és 2 darab 35x4,8mm farmercsavar szükséges. (A területre vonatkozó átlag hómennyiségi adatok álapján változhatnak a számításhoz szükséges paraméterek)

Tetőkibúvó
Egyszerűvé teszi a tetőre való kijutást, ha utólagos munkákat vagy más műszaki karbantartást kell elvégezni a tetőn, például antenna szerelése, beállítása, kémény ellenőrzése illetve tisztítása, stb. Hozzásegít a tetőtér megvilágításához is.


ČELO HREBENÁČAGerinc véglemez
Az íves taréjgerinc szabadon hagyott végeinek lezárásához szükséges.

RHEBENÁČ KONCPVÝ NÁROŽNÝGerinc végelem
Az élgerinc alsó végeinek megfelelő lezárására alkalmas. 0,5 méteres hosszúságban készülnek.
A taréjgerinc lezárására nem javasolt. Helyette használjuk a gerinc véglemezt.

ODVETRÁVACÍ PÁS MASLENSzellőztető szalag Maslen
Tekercsben forgalmazott, könnyen alakitható szellőzőelem. Két tetősík találkozásánál keletkező rések letakarására szolgál, így gátolja meg a csapadék vagy a lecsapodó pára bejutását a fedőlemez alá. Pórusos anyaga pedig a tetőtér kiszellőzését segiti.
KONTAKTNÁ FÓLIAPáraáteresztő fólia
Feladata a szigetelőanyag megvédése a tetőfedőlemez alatt, leginkább a tavaszi és őszi hónapokban, keletkező pára lecsapódásától. A fedőlemez alatti teljes területen el kell helyezni és kontralécezéssel a gerendákhoz erősíteni. Csak teljes csomagolás vásárolható meg (1 csomag = 75 m2).Szellőzőrács
Az eresz vonalába kell rögzíteni, hogy megvédje a bogarak és a madarak bejutását a tető alá, de a szellőztetéshez szükséges levegő áramlását nem gátolja. Rendeléskor teljes méterekre kell kerekíteni.


Aszfalt csík

Kémény köré a megszokott bádogkarima helyettesítésére használatos. Rendeléskor teljes méterekre kell kerekíteni.OPRAVNÝ LAKHibajavító folyadék
A megsérült felületet tudjuk vele lekezelni, hogy megvédjük a korai rozsdásodástól. Egy adag 12 ml, ami kb. 150 m2 felülethez altalában elegendő.

RPESTUPOVÁ MANŽETAÁtvezető gumikarima
Feladata, hogy szinegetlje a tetőn átvezetett oszlopokat, vezetékeket, csöveket, vagy hasonló kerek keresztmetszetű tárgyakat..
 
Képgaléria Nyomtatás E-mail
 
Árak Nyomtatás E-mail
  Árlista-Unidach-MASLEN (.PDF, érvényes 2017.08.08.)
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!

 

 
  Árak Bádogos elemek - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!

 

 

  Árlista Csomagolás és feldolgozás ára-MASLEN (.PDF, érvényes 2017.08.08.)
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!
 


Acél tetőfedő lemez

Úvod MASLEN | Unidach 12, 18
slovensky česky deutsch english magyar română

MASLEN s.r.o., PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH