MASLEN s.r.o. - Slovenský výrobca ľahkej strešnej krytiny a trapézových plechov špičkovej kvality Vám ponúka plechovú strešnú krytinu ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - KORCOLT LEMEZ
Hajtogatott tetőfedő Nyomtatás E-mail
Falcovaná strešná krytinaKis lejtésszögű háztetők esetén, ahol nem ajánlatos hagyományos cserepes lemezek használata, korcolt lemezeket tanácsolunk 25mm-es állókorcal. Pontos adott méretre, állókorcra átdolgozott lemezeket ajánlunk ami gépsorunkon készül. A korcolt lemez alaccsony lejtésszögnél ajánlatos, igy elkerülheto a vízbehatolás a kötéseknél. Átlós, ferde tetőfedés esetén is alkalmazható, történelmi emlékművekre, nem hagyományos tornyok, kör alakú felülnézetekhez stb.

Műszaki adatok: Titáncink réz alumínium 0,8 mm vastagságig Acél lemez, horganyzott vagy horganyzott szerves bevonat 0,65mm vastagságig
Nemes fém acél 0,5mm vastagságig

Használt anyag vastagságát méretre lehet álítani. Minden acél lemez csík 230 és 840mm-er között korcolhatók mint állókorc. A legkissebb lemezhossz cca 500mm.
 
Gyülekezés Nyomtatás E-mail
Sima hajtott a állókorcos tetőfedés rendkívül rugalmas, és lehet másolni a formák és a szögek a tető sík. Jár a kettős horony és biztonságosan upevňovaná a klipek. Megengedett lejtése fedezékbe táblák csatlakoztatott sík dupla horony a norma, és ez 7 fok, azzal a lehetőséggel, határértéket meghaladó megengedett legfeljebb 5 °, amelyeket be kell használni a további tömítő. Ez a kiigazítás használják további tömítő kritikus helyeken, ahol annak lehetőségét, hogy a hó felhalmozódása.

Alapja hozataláért
PA varrat tetőfedő ideális nagy felületű, tömör, és amely nélkül az al-kor egyenlőtlenségek másolt lemez és okozhat csúnya nyomokat a végső köpeny.

Általában van egy tartólappal zsaluzatot és a fából készült alappal lenne általánosságban ki tudják elégíteni a paraméterek:
  1. fa kell kémiailag kezelt
  2. fa nedvességtartalma nem haladhatja meg a 30%-át
  3. minimális vastagsága a fa aljzat 24 mm
  4. segítségével a táblák, a szélessége 80 és 140 és a szögletes

Lehorgonyzás
Hajtogatott amely egybehangzik egyetlen járható utat príponiek klipek és fix és mozgatható. A felhasznált anyag a klipek horganyzott vagy rozsdamentes acélból. A fix prípomkách tehetnek magát ugyanabból az anyagból, mint a tető. Úszó klipek pótolhatatlan, és annak használata szükséges, amely a hossza az öv hosszabb 2m. A klipek kerülnek be a nyitott nyílásba rendszeres időközönként. Általában 400 mm, ha ez az érték csökkenthető tekintettel a helyi stressz tetők. Príponiek a szerelés 2 köröm, vagy egy csavart (pitch príponiek a 600mm). Csavarok nem derekát, akkor ajánlott a lapos fej, amely elkerüli a zsúfoltság fejét, hogy a burkolólap felületére. Igaz, hogy a szakítószilárdsága a szél ható egy négyzetméter kisebbnek kell lennie a szükséges erő húzza ki az összes príponiek helyezni a mérő..

Kemény klipek helye van az ún. szilárd zónában. Minden más tető területeket fel kell szerelni a mozgó klipek. Javítva övezet szélessége 2 m (után mért a szarufák), és hossza a tető alatt..

Gépek és Szerszámok
Kész a görgetés lehet manuálisan dolgozza fel, de lehetőleg géppel. Részletek burkolókeretek, völgyek, dormers, transzferek és más különleges oldalakon, amelyekkel foglalkozni kell a hagyományos lemez folyamatokat. A feldolgozás során az az elv, tekintet nélkül a felületi réteg a fém. Meg kell, hogy ne használjon éles fém eszközöket, amelyek komolyabban megsérül a védőréteg poliészter. A különböző típusú kezelés különböző hőmérsékleten, amely jogosult az átviteli egység. Ha van egy kéz alakú sokkok, amelyek lényegesek a kevésbé barátságos, mint a sima hajtogatógép. Csökkenő hőmérséklet a fém válik törékeny tendenciát.

Nemkívánatos magatartásra lapot meg lehet előzni, ha a megfelelő működési hőmérséklet:
gépek feldolgozása +5 ° C
kézi feldolgozás +8 ° C

Csík a kívánt hosszúságú kész szóló a tetőszerkezet, amely ezt meg Folding mérnök. A szóló az árkok kell az irányt a víz áramlása révén az árok, nem bele. Van kívánatos kombinált használatát, a gép más gyártók, valamint a kombinált tetőfedő anyagok.

!!! Egy külön díjat résidők a linket, és ott podtiahnutiu körülbelül 5 mm-lemez. Ez hatással lehet az összecsukható, mint amely az első rögzítve príponiek majd minden résidők odaítélése egyidejűleg. A hosszú tető előfordulhat falcovacieho gép meghibásodása miatt kiszámításának említett 5mm. Egy ilyen probléma, meg lehet előzni a folyamatos összecsukható a szóló és a rögzítő szalag.

További tömítés hornyok
Ha a lejtőn a tető síkja alá csökken 7 °, helyezünk a groove minden további pecsét. Seal alkothatnak rugalmas ragasztószalag, összecsukható olaj, semleges vagy vízvezeték gitt. Minimális lejtőn 3,6 ° - 5 ° használata ajánlott tömítő szalagot. Hátránya eltérések lehetnek az egyenetlen alkalmazását vagy eltömődés extrudálás formázó rendszer nem kivonások tömítőanyag. További pecsét ellátja funkcióját a legjobban télen, amikor a tetőn található folyamatos réteg hó. Az visszaesés lehet kettős barázda víz beszivárgását. Ha a tető elegendő hajlandóságot, és nem valószínű, hogy tartsa a hó felülete előtt, tömítő és rögzítő funkciót annak indokolását a legtöbb hegyvidéki területeken. Az épületek és a tető túlnyúlása lehet a szövődménye a formájában egyenetlen olvadó hóban. Álmennyezetre nem ellenzi azt, amely az épület fűtött zospodku és felhalmozódnak őket befagyasztása hó halmok. Ezek a természetes akadályok vezet a csatorna, amely tele van állóvíz a fűtött alkatrészt a tető. Ha egy ilyen helyen nem megfelelő a tömítés, akkor feltételezhető, hogy a víz behatol a szerkezetbe.

A hegyvidéki területeken a komplex struktúrák szükséges konkrét értékelése, valamint megállapítani a további szigetelést. Valószínű, hogy a pecsét fogják használni, hogy lényegesen meredekebb lejtőin, mint 7 °. Az ára, hogy lezárjuk a hornyok vannak képest elhanyagolható által okozott károk szivárgás, vagy probléma a tetőszerkezet..
 
Árak Nyomtatás E-mail
  Árak Korcolt lemez - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!
 
 
 
 
 
 
 
  Árak Bádogos elemek - MASLEN (PDF 150 kB)
   
 

A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!

 
 
 
 
 
 
 
 
  Árak Csomagolás és feldolgozás ára - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!
 


Acél tetőfedő lemez

Úvod MASLEN | Korcolt lemez
slovensky česky deutsch english magyar română

MASLEN s.r.o., PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH