MASLEN s.r.o. - Slovenský výrobca ľahkej strešnej krytiny a trapézových plechov špičkovej kvality Vám ponúka plechovú strešnú krytinu ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - TRAPÉZ LEMEZ
Trapézlemez Nyomtatás E-mail
 
TRAPÉZOVÉ PLECHYA MASLEN s.r.o. társaság 7 típusú trapézlemezt gyárt, melyeknek felhasználása a gyártáshoz használt anyag szerint különböző. A trapézlemezeket új, modern, nagy pontosságú és gyors technológiai sorokon gyártjuk. Az egész technológiai folyamat alapos ellenőrzése garantálja a szállított lemezek minőségét..

A felhasznált anyagok a következők:
  • Felületkezelés nélküli fekete lemez, különböző anyagminőséggel a vevő igénye szerint.
  • Cinkezett lemez különböző minőséggel, cinkréteg 200 g/m2 - től.
  • A műanyaglakkozott lemez mindkét oldalán tűzhorganyzott lemez min. 200 g/m2 cinkréteggel, passziválással, min. 7 mikrométer védőlakkal.
    A végső réteget poliészter bázisú műanyaglakkozás képezi,
    min. 25 mikrométer vastagsággal. Az így elkészített lemezek
    élettartama emlitett feltételek mellett min. 40 év.
Trapézlemezeket alumínium-, réz- titáncinkezett- vagy más lemezekből is lehet gyártani megegyezés szerint.
 
 
 

 

TRAPÉZ LEMEZEK SINUS 40 - ujdonság - elérhetőség 9/2017
A hagyományos hullámforma a hullám magassága 40 mm széles körben használják a tető rész, de különösen vonzó homlokzati profil. Profil, melynek szimmetrikus alakja lehet használni, hogy fedezze ívelt csarnokok kezelés előtti hullámosító lemez egy sugara r = 2m.
 
 
 
 Teljes szélesség  Hasznos szélesség  A lemez vastagsága  Méret
 1085 mm  965 mm  0,50 mm - től  0,5 m - től
     1,25 mm - ig  12,0 m - ig


TRAPÉZ LEMEZEK T05
A profil magassága ennél a trapézlemeznél 3 mm. Felhasználható főleg plafonborításra vagy homlokzatborításra. Alkalmas különféle interiőr vagy exteriőr falak, felépítmények és stb. borítására. Exteriőr borításoknál, tekintettel a profil magasságára, ajánljuk az egyes lemezeket egymás között kétoldalú ragasztószalaggal tömíteni, a ragasztószalag a kiegészítő tartozékok kínálatában van. Nem alkalmas mint tetőprofil.
t05 
Teljes szélesség Hasznos szélesség A lemez vastagsága Méret
 1245 mm 1215 mm 0,4/* mm -től 0,4 m -től
    0,75mm -ig 8,0 m -ig

*  Amikor használni önhordó fém termékek EN14782 és támogatja a távolból  ≤ 400 mm

TRAPÉZ LEMEZEK T18

A profil magassága ennél a trapézlemeznél 18 mm. Alkalmas mint tető- és homlokzati profil. Ezt a lemezt olcsó megoldásként családi házak tetőinek felújítására is fel lehet használni az eredeti lécezés cseréje nélkül.
t18

Teljes szélesség Hasznos szélesség A lemez vastagsága Méret
1125 mm 1078 mm 0,4/* mm -től 0,5 m -től
    0,75 mm -ig 12 m -ig
*  Amikor használni önhordó fém termékek EN14782 és támogatja a távolból  ≤ 400 mm

TRAPÉZ LEMEZEK T35
A profil magassága ennél a trapézlemeznél 35 mm. Teto- és homlokzati profilként van gyártva. Ehhez a profilhoz rendelkezünk átvilágító sávokkal is, melyek standard hossza 6 m. A vastagabb T35-ös profil felhasználható elvesztett zsaluzások kialakításához is.
t35

Teljes szélesség Hasznos szélesség A lemez vastagsága Méret
1075 mm 1035 mm 0,4/* mm -től 0,5 m -től
    1,0 mm -ig 12 m -ig

*  Amikor használni önhordó fém termékek EN14782 és támogatja a távolból  ≤ 400 mm

TRAPÉZ LEMEZEK T50

A T50 trapézprofil az első a hordozó, ún. konstrukció profilsorok között. T 50-et tetőprofilként is lehet használni, főleg kisebb lejtéseknél. A magasabb hullámok ellenállóképesebbek az időjárás hatása ellen, és az elégséges szilárdság széleskörű felhasználást nyújt e profil részére az építőiparban.
t50

Teljes szélesség Hasznos szélesség A lemez vastagsága Méret
1085 mm 1040 mm 0,4/* mm -től 0,5 m -től
    1,25 mm -ig 12 m -ig

*  Amikor használni önhordó fém termékek EN14782 és támogatja a távolból  ≤ 400 mm

TRAPÉZ LEMEZEK T85

A T 85-ös profil a hordozó profilok sorába tartozik, amelyet főleg építkezési konstrukció elemként használnak, elvesztett zsaluzások kialakításához, rakott plafonok és homlokzatok hőszigetelésénél stb. A T 85 profilt 0,70-tol 1,5 mm vastag anyagokból gyártjuk.
t85.jpg

Teljes szélesség Hasznos szélesség A lemez vastagsága Méret
980 mm 930 mm 0,70 mm -től 0,5 m -től
    1,25 mm -ig 12 m -igTRAPÉZ LEMEZEK T153

A T50 trapézprofil az első a hordozó, ún. konstrukció profilsorok között. T 50-et tetőprofilként is lehet használni, főleg kisebb lejtéseknél. A magasabb hullámok ellenállóképesebbek az időjárás hatása ellen, és az elégséges szilárdság széleskörű felhasználást nyújt e profil részére az építőiparban.
t153

Teljes szélesség Hasznos szélesség A lemez vastagsága Méret
880 mm 840 mm 0,75 mm -től 0,5 m -től
    1,50 mm -ig 12 m -ig
 
Anti kondenzációs DRIPSTOP fólia Nyomtatás E-mail
 
dripstop 1
Az anti kondenzációs DRIPSTOP fólia számtalan összecsatlakoztatott PES szálakból készül. Ezek a szálak közt kis rekeszek vannak, melyeknek céljuk addig tartani a kondenzációt, amíg a külső felmelegedés után ismét nem párolog vissza a helységbe (kb 500g/m2 - 6 óra alatt).
 
 
 
 
 
 
 Hogy az egész ciklus rendesen működjön a fóliának ki kell száradni a nap folyamán. És ezért szükségesz az épületben a megfelelő szellőztetés.
 
dripstop                     dripstop

 

 
A tapadást a DRIPSTOP-nak egy speciális vízálló ragasztó biztosítja a trapézlemezekhez. Ebből kifolyólag a szerkezetét és a tulajdonságjait nem befolyásolja semmi, mivel ez időálló.

Előnyök:
- Nem csepeg a víz a nyitott tetőről a fedett területre
- A DRIPSTOP tartósan ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, és nem megy tönkre, mint egy hagyományos hőszigetelő
- könnyen tisztítható, akár vízzel is
- Gyúlékonyság A2 - s1, d0 (EN 13501/1)
- Ellenállás a baktériumoktól
- Javítja az épület akusztikáját (csökkenti a visszhangot)
- Zaj csökkentése eső kozben: -3dB
- Víz abszorbálása: 700-900 g/m3
 
Vegyi  ellenállás
A DRIPSTOP - ellenál a legtöbb vegyi anyagoknak, melyekkel általában érintkezésbe jön.
                         - nem érintkezhet semmilyen oldószerrel, zsírral, olajjal...
 
Hogyan előzzük meg a kapillaritást
Hogy elkerüljük a kapillaritást, fontos, hogy ne rakjuk a DRIPSTOP lemezt olyan helyre, ahol azok átfedhetik egymást. A hosszirányú átfedéseknél ez a probléma a kondenzációs fóliával van megoldva, melynek szélessége néhány centiméterrel keskenyebb, mint a lemez. Mindazonáltal nagyobb figyelmet kell fordítani azokra a helyekre, ahol a lemezek fedik egymást és ahol a víz elcsurog a tetőről a csatornába. Keresztirányú átfedés esetében módosítani kell a fóliát az utolsó 5-10 cm-ben, de ha a túlnyúlás az eresz felett van, akkor elég csak 5 cm.
 
dripstop                     dripstop

dripstop

 
dripstop
 
 
 
 
 
 
 
Szerelés
Az anti kondenzációs fóliávál ellátot trapézlemezt, csak egy betanított bádogos végezheti el.
 
 
 
 
 
 
 
 
Használati útmutatás
A trapézlemezen a DRIPSTOP kondenzációs fólia a belső oldalán van alkalmazva. Célja a kondenzáció csepegése megakadályozása az épület belsejében. Ez főleg a nem szigetelt raktárokban van használva, ahol a trapézlemez belsejében, külső hőmérséklet miat kondenzáció képződik, mely lecsepeg és károsíthatja a tárolt árut. Használata javasolt mindenüt, ahol a kondenzáció csepegése a mennyezetről problémát okoz.

Figyelmeztetés
A DRIPSTOP anyagot nem lehet eltávolítani és újra ragasztani.
Ha a DRIPSTOP istállóba van hasznalva, ajánlott átmosni azt legalább évente egyszer gombaellenes vegyszerrel.
 
dripstop
 
Tervezési részletek Nyomtatás E-mail

Töltse le az összes. dbx fájlokat szerepel ezen az oldalon egy fájlban .ZIP (650 kB)
 
Választható színek Nyomtatás E-mail
Szín látható az elsődleges színskála szerinti RAL színek csak tájékoztató jellegűek! Hiányos jeleníti meg a böngészője változtatja meg a színárnyalat, ezért javasolta a minta kiválasztása lemezek használt szín segít, ha szükséges, el tudjuk küldeni.

Vannak burkolatok a tervezés: Poliészter (réteg vastagsága 25 µm), matt poliészter (rétegvastagság 35 µm) és a befejezési AkzoNobel (rétegvastagság 50 µm).

RAL
 
Kiegészítők Nyomtatás E-mail
Csavarok 
A szerelés és trapéz, amely a különleges önfúró csavarok EPDM podožkou, amely kapcsolatok a szivárgás. Oldalsó vagy hosszanti ízületek további lapokat rögzíteni szegecsekkel vagy csavarokkal. Mi a kínálat csavarokat elsődleges színek megfelelő tetőfedő..

TESNIACE PÁSYTömítőszalag (compribandy)
Poliuretán hab nyitott cellás porózus hab biztosítja a hatékony szellőzést és a tető szellőző belső nedvességet töltse szabálytalan lyukak a völgyekben és a csípő kétoldalas ragasztószalag az egyszerű összeszerelés a pecsét a völgyben és más átmenetek hullámos tetőfedő egy sík lap elő egy méter hosszban használható kiegészítő intézkedés ellen vezérelt eső, hó, por és a rovarok és a madarak zalietavaniu mindkét oldalán az ék alakú völgyek Tömítőszalag tapad a ragasztó szalag a völgyben fekvő régióban előrejelzések szegező, kiszámítása során a gróf felé eresz 2. Ez egységekben mérve kerekítve egész darab.

HREBENÁČ SEDLOVÝRidge (nyereg)
Arra szolgál, hogy elfedje a gerincen. használt tetőfedő lemezek és TRAPEZIAL UNIDACH - átfedések gerinc és a tető sarkok gyártják hossza 2 m hosszú számolni az összes gerinc és a csípő és a szakadék 1.9 (összekötő egymást átfedő 10cm) van megadva a tömb kerekítve a darabok adott darab kerekítve egész darab

Átmenet a különböző pályák
Arra szolgálnak, hogy "híd" a két különböző tendenciát burkolatok. Az egyik része az alap a csempe, a másik pedig a cserép. használt az átmenet a nyeregből tetőcsomagtartó, vagy fordítva keletkezik 2 m hosszban összeadjuk az átmenet hosszát és osztva 1,9 (összekötő, 10 cm-es átfedéssel) van megadva a tömb kerekítve egész darab

Átmenet a különböző típusú burkolatok
Arra használják, hogy külön különböző típusú tetőfedő egy tetőn. elválasztására különböző típusú tetőfedő az egyik elhelyezett teljes hosszában a burkolat előállított hossza 2 m hosszú burkolatok add fel olyan helyeken, ahol a vasúti használnak, és osztva 1,9 (összekötő, 10 cm-es átfedéssel) van megadva a tömb kerekítve egész darabok

ZÁVETERNÁ LIŠTASzélvédett vasút (a burkolat)
Használjuk a végén a tető oldalán a színátmenet. Ennek célja, hogy megakadályozza podfúknutiu burkolatok. A következőkre terjed ki: 1) használt valamennyi típusú trapéz, mint Lee vasút helyett az első és az utolsó gerenda is gyártott szabvány 2 m hosszban. Én saját kérelmére, gyártunk rendelésre készült. helyezett teljes hosszában a szarufa szarufák extrém hosszúságú összeadják, - és hátszél szakadék 1.9 (kapcsolódás átfedés 10 cm) 2) használt, amely a tetőcsomagtartó ŠKRIDPLECH, GAPA és trapezius mint minden befejező berendezés az épület tetejét is termelt 2 m hossz összeadni a teljes szélessége tető - befejező és felső osztva 1,9 (kapcsolódás átfedés 10cm) van megadva a tömb kerekítve a darabok megadott darabokra, és felfelé kerekített az összes darab

BOČNÉ LEMOVANIEOldalburkolat (a tetőszerkezet, a tetőfedés)
főleg a kapcsolatok tető függőleges hossza az épület szerkezetének összeadjuk villog a kapcsolatot a tetőfedő és építkezés van osztva 1,9 (összekapcsolása egymást átfedő 10cm) termelt 2 m hosszúságban megadott darabokra, és felfelé kerekített az összes darabÚŽLABIEVölgyek
használt lefolyó víz a völgyben, amely ŠKRIDPLECH, GAPA és mindenféle trapéz termelik hossza 2 m hosszú minden összeadják és elosztják völgyek 1,8 (összekötő egymást átfedő 20cm) van megadva a tömb kerekítve egész darabokat a völgy, szükség van számolni, és Compriband - tömítőszalag UNI


ODKVAPOVÉ LEMOVANIEDrip villogó
használt csatorna víz összefolyó burkolatok közvetlenül a csatorna gyártott 2 m hosszúságban. Én saját kérelmére, gyártunk rendelésre készült. összesített hossza minden külső oldalak helyezkedik majd el, és ereszcsatorna osztva 1,9 (kapcsolódás átfedés 10cm) van megadva a tömb kerekítve egész darab


SNEHOVÁ ZÁBRANASnow akadályt
használt fogva a hó a tetőn, hogy a szélessége 1,1 méter kell elhelyezni, 5 db hó őr hossza 3,5 méter kell elhelyezni következő sorozat a hó akadályok minden egyes darab hó őrök kell számítani 2db hosszú csavart (35x4, 8 mm) és 2db Rövid csavart (20x4, 8 mm-es) jelöli a darabokat kerekítve húsdarabok esetében az egységnek, el kell felelnie a telepítési utasítások Itt megnézheti szabványosított hó terhelés egy adott területen.

Tető kijutni
Tető használt kimeneti mászik a tetőre, elvégzésére műszaki karbantartása a kémény, deszkázat, vagy az antenna, míg a belső megvilágítás. Meg kell ösztönözni egységet a tető, és nem kellene, ha ez volt a lyuk. Fontos, hogy teremt harmóniát a tetőfedő és tetőfedő részletesen.

ODVETRÁVACÍ PÁS MASLENSzellőztetés gerinc öv Maslen
használt nyílás, amely alá helyezik a teljes hosszában a gerinc és a homlok gerinc sarokban mutatja az aktuális méter és kerek az egész árammérőKONTAKTNÁ FÓLIAKapcsolat vysokodifúzna film
kontralaty alá kell helyezni az egész területet lefedő teljes terület, amely az m2 osztva 75 (m2) adják m2 kerekítve a teljes csomag (1 csomag = 75 m2)

Szellőző rács
ellen használt rovarok alatti terület, amely alá helyezték az eresz villogó szokás megadni méterben majd fel kell kerekíteni a teljes hossza ereszcsatorna villogó

Aszfalt csík körül a kémény
használni, hanem a lemez verem van megadva a magasság szerint a normál méretű a kémény

OPRAVNÝ LAKHibajavító folyadék
használt kipirulás minden karcolást okozott a szállítás során, vagy a telepítés eladott darab 12 ml. használt festék takarja 150 négyzetméter

Szellőztetés gerinc 1000/50
védelem a levelek és kis állatok

RPESTUPOVÁ MANŽETAAz átadás hüvely
Az univerzális felhasználás (transzfer szennyvíz rajongók, elektromos vezetékek, antenna méret) mandzsetta az átlagos szervezet átható a tető.
 
Szerelés Nyomtatás E-mail
Előkészület a tetőfedő szereléséhez:
A trapézlemez felszerelése előtt ki kell alakítani a lécezés távközét. Az első léc távolsága a szelső-homlok léctől 30-50mm. Abban az esetben, ha nem használunk ereszlemezt, ajánljuk "élre" verni az első lécet, mivel ezen a helyen csavarozzuk meg a fedőlemezt a megfelelő túlnyúláshoz. A tavaszi és a nyári hónapokban jelentkező levegő nedvesség kicsapodása miatt ajánljuk a tetőfólia alkalmazását. Hőszigetelt szerkezetnél a páraáteresztő fólia alkalmazása nélkülözhetetlen. Fontos, hogy a tetőfólia az ereszlemezre takarjon, vagy benyúljon az ereszcsatornába. A fóliára a szarufa mentén kontralécet kell felverni és azután ezekre a tetőléceket. Fontos, hogy először a megfelelő lejtéssel fel kell szerelni a szarufákra az ereszcsatorna kampókat (ha nem a homlokdeszkára lesznek szerelve), és a tetőablakokat a gyártó által mellékelt szerelési utasítás szerint. 
 
 A fedőlemez szerelése
Az egyes fedőlemez táblák lerakása előtt fel kel szerelni a bádogos tartozékokat, mint például az ereszlemez, az alsó oromszegély és vápa elemek. A fedőlemez táblákat a tetőszerkezetre faléceken vagy fagerendákon húzzuk fel. A szerelést a jobb alsó táblával kell kezdeni, melynek alsó élét párhuzamosan be kell állítani az ereszvonallal. A táblát csak egy csavarral rögzítsük. Az ábra szerint helyezzünk fel még további két panelt néhány csavarral egymáshoz rögzítve, és állítsuk be az ereszvonalat. A beálítást követően ezeket a táblákat már véglegesen rögzítsük a szerkezethez. Az acéllemezt kizárólag a hullámtörés alatt csavarozzuk, soha nem a hullámon. Az acéllemezen csak puha talpú cipőben lehet járni. Az acéllemezeken csak a lécekkel alátámasztott hullámvölgyben szabad lépni. A védőfóliát a termékekről, ill. a fedőlemezről a felhelyezést követően, de a rögzítés előtt el kell távolítani.
 
 A fedőlemez rögzítése
A fedőlemezeket 4,8x35 mm-es méretű farmercsavarokkal és EPDM vulkanizált gumi alátéttel rögzítjük a szerkezethez. A csavarokat folyamatos szabályzású elektromos csavarozó géppel húzzuk meg. A lemezcsavar akkor van megfelelően meghúzva, ha az EPDM gumi alátét "kibújik" az acél alátét alól. A csavarok átlagos felhasználása: 6-9 db/m2. A csavarokat kb. 2 cm távolságra a hullámtörés alatt, a hullám völgyébe helyezzük úgy, hogy a fedőlemez szorosan felfeküdjön a tetőlécre. A tető szélénél a fedőlemezt sűrűbben kell rögzíteni. A fedőlemezt a gerincnél minden alsó hullámban rögzíteni kell. Az acéllemez összekötésekhez 4,8x20 mm-es méretű lemezcsavart használunk. Itt a hosszmenti toldásnál a fedőlemezeket 2 cm-rel a hullámtörés alatt kell rögzíteni, a hullám tetején. 
trapez szerelesA tető szellőztetése
Nagyon fontos a tető mint egység megfelelő szellőztetése. A gerincen a fedőlemezek között kb. 11cm-es rést hagyunk, amelyet univerzális szellőztető szalaggal fedünk be. Így ki van szellőztetve a tetőköpeny gerincnél, a fedőlemezek közti résen keresztül. A gerinc elemek rögzítése a fedőlemezhez minden második hullámban történik. A tetőfedő elemek és a gerinc elemek rögzítése után hozzá lehet kezdeni a többi tartozék szereléséhez, mint a hófogók, felső oromszegélyek, falszegély lemezek, stb.
 
Képgaléria Nyomtatás E-mail
 
Árak Nyomtatás E-mail

 

 
  Árak Trapéz lemez - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!
 
 
 
 
 
 
 
  Árak Csomagolás és feldolgozás ára - MASLEN (PDF 150 kB)
   
  A fájl megnyitásához Adobe Reader szükséges, amely ingyenesen tölthető le az Adobe oldaláról!

 

 


Acél tetőfedő lemez

Úvod MASLEN | Trapéz lemez
slovensky česky deutsch english magyar română

MASLEN s.r.o., PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH