MASLEN s.r.o. - Slovenský výrobca ľahkej strešnej krytiny a trapézových plechov špičkovej kvality Vám ponúka plechovú strešnú krytinu ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH, Trapézové plechy, Falcovaná strešná krytina, profesionálne klampiarske náradie FREUND, AKCIA.

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

TOPDACH - cserepes lemez Nyomtatás E-mail

topdachA TOPDACH egy univerzális tetőfedő lemez, mely gazdaságilag megfelel a nem nagy igényű ügyfelek számára is. Különleges 3-D alakjával tűnik ki, melynek köszönhetően könnyen beilleszkedik minden környezetbe, ugyanúgy a természetben, mint a modern városok központjaiban is.

A táblák könnyű súlya lehetővé teszi a könnyű manipulációt és szerelhetőséget. Nincs szükség különleges szerszámokra és szaktudásra sem, mely jelentős mértékben csökkenti az épitkezési költségeket. A felhasznált anyag gyakorlatilag nem igényel különleges kezelést és karbantartást. A fedőlemez felhasználható új tetők építésére, régi tetők felújítására, de könnyű súlya alkalmassá teszi a hegyvidéki területeken való alkalmazásra is. A felületén nem tapad meg a moha, a zuzmó és a lehulló levelek sem..

A TOPDACH kíválóan alkalmas mindenütt, ahol kimondottan könnyű fedőanyag felhasználására van szükség. Formájánál fogva már szerelhető akár 15° dőlésszögtől, miközben a lécezés távolsága 350mm.
 
Anyag: ketoldáldalról cink réteggel, passziválással és felső poliészter 20/5/7/0
bevonattal készült acéllemez
NÉVLEGES VASTAGSÁG: 0,4 mm acél lemez
MÉRETEK: 1220x2210mm
HASZNOS SZÉLESSÉG: takarási szélesség 1150 mm
GYÁRTÁSI HOSSZ: 2210 mm
SÍKTÖMEG: kb 4,0 kg/m2
LEJTÉSSZÖG: 12°
SZÍN: barna, vörösesbarna 

A termék csak a tervezett felhasználással összhangban alkalmazható. Fizikailag sérült, rozsdásodást okozó anyagokkal szennyezett terméket nem szabad felszerelni. Eltérő felületkezelésű profilok használatánál nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az érintkezésnél rozsdásodás keletkezhet.

 

Acél tetőfedő lemez

Úvod MASLEN | Leírás tetőfedő
slovensky česky deutsch english magyar română

MASLEN s.r.o., PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN s.r.o. - PLECHOVÉ STRECHY - ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

MASLEN - PLECHOVE STRECHY - SKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH

ŠKRIDPLECH, GAPA, TOPDACH, UNIDACH